Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εστιατόριο
A la Carte

Περιγραφή
Το ‘a la carte’ εστιατόριό μας και ο chef του ξενοδοχείου, είναι έτοιμοι να σας καταπλήξουν με τις γευστικές προτάσεις τους. Σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο τον χειμώνα και στον χώρο γύρω από την πισίνα το καλοκαίρι, σίγουρα θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Bar

Περιγραφή
Τι καλύτερο, μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας, μια μέρα με ατελείωτες βόλτες και ψώνια ή μια μέρα με πολλές βουτιές στη πισίνα ή την θάλασσα, από το ν’ απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα; Είτε μέσα στο μπαρ με το τζάκι και τους άνετους καναπέδες τον χειμώνα, είτε έξω δίπλα στην πισίνα το καλοκαίρι, κάτω από τον έναστρο ουρανό… Ακόμη και όταν βραδιάσει για τα καλά… το μπαρ μας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί για να απολαύσετε το ποτό ή το κοκτέιλ σας.