Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τοποθεσία
Το Four Seasons Hotel βρίσκεται στον όμορφο Tρίλοφο Θεσσαλονίκης σε μια μαγευτική τοποθεσία με θέα τη “Νύφη του Θερμαϊκού”, μόλις 5’ από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Μακεδονία“ και 15’ από το κέντρο της πόλης.
Το ξενοδοχείο αποτελεί το ιδανικό μέρος για όποιον θέλει να συνδυάσει τις διακοπές με τη διασκέδαση και τις αγορές, αφού οι περίφημες παραλίες της Σιθωνίας, της Κασσανδρείας και της Χερσονήσου του Άθω, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ενώ σε απόσταση μόλις 5’ βρίσκεται ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης το περίφημο mall "Mediterranean Cosmos".
Επίσης πολύ κοντά βρίσκεται και η περίφημη “Water land”, το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο της Ευρώπης που δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο.
Το Four Seasons παραμένει ανοικτό όλο το χρόνο και είναι ιδανικό για όλα τα είδη τουρισμού όπως κλασσικό, εναλλακτικό, θρησκευτικό κλπ, ενώ προσφέρεται επίσης για επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις όπως σεμινάρια, συσκέψεις, meetings, γάμους, βαφτίσια, γενέθλια, κοπή πίτας κλπ.
Το ιδιαίτερα φιλικό προσωπικό θα σας καλωσορίσει κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο και θα φροντίσει η διαμονή σας να μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία.
Η υποδοχή του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμη επί 24ώρου βάσης, επτά (7) ημέρες την εβδομάδα.
Τοποθεσία Αποστάσεις Χρόνος Χρέωση ταξί
Θεσσαλονίκη (Κεντρο) 25 χλμ 20 λεπτά 20 €
Αεροδρόμιο (Θεσσαλονίκη) 7 χλμ 10 λεπτά 15 €
Mediteranian Cosmos 5 χλμ. 10 λεπτά 10 €
Magic Park 10 χλμ 12 λεπτά 10 €
Waterland 10 χλμ 12 λεπτά 10 €


* Ο εκτιμώμενος χρόνος είναι κατά προσέγγιση, κι εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες, όπως η κυκλοφορία, η καιρικές συνθήκες, κλπ.
** Οι αναφερόμενες "χρεώσεις ταξί" είναι ενδεικτικές και η τελική διαμόρφωσή τους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Το ξενοδοχείο δεν έχει καμία ευθύνη για τις τελικές χρεώσεις των ταξί, και δεν λαμβάνει ούτε χρεώνει κανενός είδους προμήθεια.
Φωτογραφίες