Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Our Policy regarding COVID-19
Η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού είναι πάντοτε πρωταρχική προτεραιότητα του Ξενοδοχείου μας. To Ξενοδοχείο έχει εφαρμόσει, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη διαχείριση του Κορονοϊού, τις κατάλληλες διαδικασίες για τη διαφύλαξη της υγείας και ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού του, ενόσω οι πελάτες διαμένουν στο Ξενοδοχείο. Επομένως, είναι απαραίτητο όλοι οι πελάτες και επισκέπτες που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου να ακολουθούν αυστηρά τα μέτρα και τις οδηγίες που παρέχονται από το Ξενοδοχείο, για την πρόληψη της μόλυνσης και της μετάδοσης ιών στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Συνεπώς, κατά την παραμονή σας στο Ξενοδοχείο πρέπει να τηρείτε όλα τα σχετικά υγειονομικά μέτρα (ενδεικτικά συμπεριλαμβανομένης της τήρησης των φυσικών αποστάσεων, της απολύμανσης των χεριών και της χρήσης μασκών προσώπου).

Πρέπει να παραμείνετε στο δωμάτιό σας εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Ξενοδοχείο ήσσονος σημασίας συμπτώματα, όπως βήχα, πονοκέφαλο, ήπιο πυρετό και να επικοινωνήσετε αμέσως με την υποδοχή (reception) του Ξενοδοχείου.

Μετά την αναχώρησή σας, παρακαλείσθε ρητώς να ενημερώσετε αμέσως το Ξενοδοχείο στην περίπτωση που εμφανίσετε συμπτώματα που σχετίζονται με τον COVID-19 ή εάν έχετε θετικό αποτέλεσμα σε εξέταση στην οποία υποβληθήκατε για τον COVID-19, εντός 14 ημερών από την αναχώρηση σας.

Πολιτικές και μέτρα για τον COVID-19
Το Four Seasons Hotel έχει προσαρμόσει τη λειτουργία του λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα ασφαλείας των αρμόδιων φορέων καθώς και επικαιροποιημένα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Προβλέπεται γρήγορο check in & check out, ανέπαφες ηλεκτρονικές συναλλαγές, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και η χρήση μέσων ατομικής προστασίας από τους εργαζόμενους. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, υπάρχουν συσκευές με αντισηπτικά, για χρήση από υπαλλήλους κι επισκέπτες. Επιφάνειες «συχνής χρήσης» όπως κομβία ανελκυστήρα, κουπαστές σκάλας, χερούλια εισόδων/εξόδων, καθαρίζονται πολύ συχνά κι απολυμαίνονται. Η τροφοδοσία του ξενοδοχείου γίνεται τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα καθώς και όλα τα απαραίτητα μέσα (πχ διαδικασίες HACCP).
Τα κυριότερα μέτρα είναι:


CHECK IN & CHECK OUT
Το αργότερο check out μεταφέρεται έως τις 11 π.μ., ενώ το check in ξεκινά πλέον από τις 15.00 μ.μ. έτσι ώστε να πραγματοποιείται επιμελώς, ο προβλεπόμενος καθαρισμός/απολύμανση και ακολούθως, ο επαρκείς αερισμός των δωματίων. Όλα τα κλειδιά/κάρτες αποστειρώνονται από ειδικό μηχάνημα με χρήση UV-lamp.

ΔΩΜΑΤΙΑ
Έχουν αφαιρεθεί τα διακοσμητικά στοιχεία, με τα οποία εν δυνάμει, θα μπορούσε να έρθει σε περιττή επαφή ο επισκέπτης. Προβλέπεται καθαρισμός δωματίου και απολύμανση με την μέθοδο της εκνέφωσης. Η αλλαγή ιματισμού, δεν ακολουθεί πλέον τα συνηθισμένα, στις πολυήμερες διαμονές, αλλά γίνεται κατόπιν αιτήματος του πελάτη και της συχνότητας που επιθυμεί. Μετά από κάθε αναχώρηση, τα δωμάτια καθαρίζονται κι απολυμαίνονται επιμελώς.
Στα δωμάτια χρησιμοποιούνται ξεχωριστές, αυτόνομες κλιματιστικές μονάδες (Spit units) και όχι κεντρικό σύστημα κλιματισμού.

ΙΜΑΤΙΣΜΌΣ
Όλος ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται στους 60°c και άνω. Τα ακάθαρτα διαχωρίζονται από τα καθαρά σε διακριτές ζώνες/περιοχές. Η συλλογή και μεταφορά των ακάθαρτων γίνεται σε ειδικούς σημασμένους σάκους.

ΕΣΤΙΑΣΗ
Το πρωινό, όπου προβλέπεται, είναι πλέον τύπου Continental και παρέχεται είτε στον χώρο του εστιατορίου, είτε σερβίρεται στο δωμάτιο, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα. Ζεστά εδέσματα, ετοιμάζονται και σερβίρονται κατά παραγγελία κι ενδέχεται να υπάρχουν επιμέρους χρεώσεις. Το πρωινό σερβίρεται από τις 08:00 μέχρι τις 11:00 το πρωί.

Το εστιατόριό μας λειτουργεί “a la cart” με μια πληθώρα γεύσεων κι επιλογών και σερβίρεται είτε στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου, είτε στον εξωτερικό χώρο, περιμετρικά της πισίνας.
Οι ώρες λειτουργίας του εστιατορίου είναι 10:00 το πρωί μέχρι 23:00 το βράδυ.

Μενού και τιμοκατάλογοι, υπάρχουν αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας, προσβάσιμα από όλες τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, με τη χρήση του δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Έτσι ελαχιστοποιείται η επαφή και χρήση των παραδοσιακών τιμοκαταλόγων.

Τα τραπέζια, όταν δεν καλύπτονται με χάρτινα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης, απολυμαίνονται σε κάθε αλλαγή πελάτη καθώς και οι καρέκλες. Ισχύουν αυστηρά μέτρα υγιεινής και διατηρείται η ελάχιστη απόσταση που προβλέπουν τα μέτρα για την εστίαση. Η κουζίνα μας τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές HACCP.

ΠΙΣΙΝΕΣ
Στην πισίνα μας (παιδική κι ενηλίκων) τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, αφενός για την ασφάλεια των επισκεπτών/λουόμενων κι αφετέρου για την καθαριότητα και καταλληλότητα του νερού. Μετριούνται και καταγράφονται καθημερινά, τα επίπεδα του ΡΗ (κάθε 8 ώρες) καθώς και τα επίπεδα του χλωρίου (κάθε 4 ώρες). Το νερό της πισίνας, φιλτράρεται σε πολλαπλά στάδια και ανακυκλώνεται καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
Στον χώρο γύρω από την πισίνα, τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα σχετικά με τις ασφαλείς αποστάσεις. Μετά από κάθε αναχώρηση πελάτη, απολυμαίνονται ξαπλώστρες, τραπεζάκια και λοιπά αντικείμενα. Τηρείται ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων λουόμενων στην πισίνα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.
Καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της πισίνας, ο ναυαγοσώστης μας φροντίζει για την ασφάλεια των λουόμενων, μικρών και μεγάλων.