Επαρχιακή οδός Νέων Μουδανιών Θεσσαλονίκης, Πλησίον Αεροδρομίου | Τ.Κ. 57500
Τηλ: 0030 2392071591, 0030 2392071520, Φαξ: 0030 2392072061
E-mail: info @ fourseasons.gr Συντεταγμένες GPS : 40°29'48.4"N 22°58'09.2"E

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Book Online

ΔΩΡΕΑΝ WIFI

στο ξενοδοχείο

ΑΜΕΑ

δωμάτιο και παροχές

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

στο ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο Θεσσαλονίκη - Αεροδρόμιο

Το ξενοδοχείο μας, που είναι προσφάτως ανακαινισμένο, αποτελείται από 38 δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα, σουίτες και διαμερίσματα και βρίσκεται 5 λεπτά από το Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε άνετη και αποτελεσματική διαμονή ως Ξενοδοχείο που εξυπηρετεί τους επιβάτες από το Αεροδρομίο, την περιοχή της Θέρμης, της Περαίας και την ευρύτερη ανατολική Θεσσαλονίκη.
Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, ατομικό μπάνιο και ψυγείο, ενώ τα περισσότερα διαθέτουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο. Υπάρχουν επίσης δωμάτια με τζακούζι και άλλα με τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εκτός των άλλων, μια μεγάλη εξωτερική πισίνα για ενήλικες και μια μικρότερη για παιδιά. Στη ρεσεψιόν βρίσκεται και η μεγάλη αίθουσα του εστιατορίου όπου σερβίρεται το πλούσιο Αμερικανικού τύπου πρωινό αλλά και το μεσημεριανό και βραδινό γεύμα. Σε όλους τους χώρους της ρεσεψιόν εξάλλου, παρέχεται δωρεάν ασύρματο δίκτυο internet υψηλής ταχύτητας και επιτραπέζιος ηλεκτρονικός υπολογιστής και εκτυπωτής για πλοήγηση στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Στο ξενοδοχείο υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο ΑΜΕΑ και επιπλέον παροχές στην ρεσεψιόν όπως ΑΜΕΑ WC κοινού, καθώς και ειδικό ηλεκτρικό κάθισμα μεταφοράς, που καθιστούν την διαμονή των ατόμων με ειδικές ανάγκες-ικανότητες εξαιρετικά ευχάριστη. Επίσης διαθέτουμε ασφαλές parking για το αυτοκίνητό σας που θα σας απαλλάξει από το άγχος της αναζήτησης χώρου στάθμευσης για τις ημέρες τις διαμονής σας, αλλά και για περισσότερες εφόσον ζητηθεί.

Διαθέσιμη και υπηρεσία μεταφοράς από και προς Αεροδρόμιο, κατόπιν συνεννόησης (με πιθανότητα χρέωσης).

Το Four Seasons βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ευρώπης, όπως Διαβαλκανικό, Ευροδιάγνωση, Γένεσις, κλπ. και μπορεί να εξυπηρετήσει συγγενείς νοσηλευομένων στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.